AKTUELNO

Smatra da nije loš, ali veruje naslednici.

Odnos Lune Đogani sa ostalim učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" trenutno privlači veliku pažnju javnosti. Mnogima je najzanimljivije njeno druženje sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, ali i sa Tomislavom Panićem.

Foto: RTV Pink

Toma je ove nedelje kao vođa izabrao Lunu za omiljenu osobu sa kojom je planirao da spava zajedno u istom krevetu u hotelu, međutim nakon njegovog prizanja da mu se ona sviđa, došlo je do žestoke svađe između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SRUŠILA SE KAO SVEĆA! Olja Bajrami igrala uz muziku za buđenje i PALA IZ ČISTA MIRA! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ekipa portala Pink.rs danas je kontaktirala Luninog oca, Gagija Đoganija, koji nam je otkrio svoj stav o celoj situaciji i tom prilikom javno dao do znanja da ne simatiše Tomislava Panića.

Kada je reč o Tomi, ne zaboravimo da ga zovu 'Mali Mića'. Njegovo šetanje po stolu samo je potvrdilo to. Ne kažem da je loš dečko, ali očigledno da mu treba priča jer nije siguran u svoj opstanak. Luna je bila oštra prema njemu, ali ja verujem Luni i siguran sam da je to bilo opravdano - rekao je Gagi.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: PROZIVA CIMERE? Zadrugarka došla kao GOST IZNENAĐENJA u emisiju Zorice i Suzane, pa im se izjadala: JA TU ISPADAM VIŠAK! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'