AKTUELNO

Pronalazak beživotnog tela 47-godišnjeg državljanina Ukrajine juče oko 15 sati u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu poprima nove obrise.

Osim što su nedugo nakon dojave o smrti u policijsku stanicu policajci priveli jednu osobu koja se dovodi u vezu sa smrću nesretnog građevinskog radnika, tokom kriminalističkog istraživanja i nakon policijskog uviđaja koji je potrajao do kasno u noć, u stanici su na obradi završile još tri osobe, javlja Jutarnji.

Iz PU brodsko-posavske kažu da je Županijsko državno tužilaštvo naložilo sprovođenje obdukcije tokom današnjeg dana kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

"Kriminalističko istraživanje je u toku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja", kažu iz policije.

Kako piše Jutarnji, juče oko 15.20 sati Starčevićevu ulicu su "okupirali" radnici Hitne i policije, a građani su bili zaprepašćeni činjenicom da je u kući neko smrtno stradao.

Znaju da u njoj žive vredni građevinski radnici, stranci, te su u nekom trenutku oko podneva čuli prepirku, ali nisu razumeli tačno oko čega su se svađali.

Ne isključuju da je ta prepirka usledila, zapravo, nakon što je 47-godišnjak preminuo, pa je nastala panika u navedenom stanu.