AKTUELNO

Goran Maunaga (65), dugogodišnji novinar ”Nezavisnih novina”, ”Glasa Srpske”, i agencije Srna, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Donjoj Ljubogošti kod Pala, dok su teško povrijeđene četiri osobe, među kojima je i dvoje dece!

Zbog izazivanja ove stravične neserće uhapšen je Miloš A. kome se na teret stavlja da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom.

Nesreća se dogodila juče u 14.55 časova u Donjoj Ljubogošti. U nesreći su učestvovali automobil ”audi A6”, kojim je upravljao Miloš A., ”hjundai” za čijim volanom je bio stradali Maunaga, te ”golf” kojim je upravljala A. M.

Maunaga je podlegao teškim povredama koje je u ovoj nesreći zadobio kao vozač hjundajia.

Takođe nam je potvrđeno da je u ovoj nesreći povrijeđeno više ljudi među kojima je i dvoje dece, a koji su bili u golfu.

Svi povređeni su prevezeni u bolnicu ”Srbija” i nakon ukazane pomoći četvoro je prebačeno na dalje lečenje u Federaciju BiH, jer je reč o federalnim osiguranicima.

Uviđaj na mestu nesreće izvršili su policijski službenici PU Istočno Sarajevo.

Naređena je i obdukcija tela stradalog vozača.

Redakcija "Nezavisnih" novina je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka dugogodišnjeg kolege, te upućuje porodici iskreno saučešće.