AKTUELNO

Tela tri osobe izvučena su iz reke u mestu Rogami, nakon što se jutros oko 7 sati dogodila teška saobraćajna nesreća kada je automobil "golf 3" prelazio preko mosta, te zbog bujice završio u reci.

Ronioci su ubrzo izvukli telo devojke, dok su za dvojicom muškaraca tragali.

"Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mesta u mesto Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koji su nakon saobraćajne nesreće automobilom sleteli u reku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tela. Tela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje", rekao je "Vijestima" Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

Podsetimo, dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj reci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u reci.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaju kada je vodostaj reke veliki.

Autor: