AKTUELNO

Mladi par iz Splita, Tina Smoljo (22) i Tonino Raić (22), nestao je nakon što se zaputio prošle subote svojim vozilom za Holandiju, a od ponedeljka im se gubi svaki trag, prenosi Večernji.hr.

Zabrinuti članovi porodice prijavili su nestanak, međutim, do danas nisu dobili nikakvu informaciju gde je mladi par. MUP Hrvatske je njihove fotografije, opis i podatke objavio na stranici nestali.hr. Njih dvoje su momak i devojka, a išli su u Roterdam, gde je njega navodno čekao posao.

Navodno je s njima bio i jedan poznanik iz Soluna, ali njegov nestanak još nije prijavljen. S njima je putovao i pas kog Tonino drži u naručju.

Foto: Privatna arhiva

Krenuli su još u subotu, Toninovim crnim BMW-om, a svaki trag im se gubi u ponedeljak, 7. novembra, kada su se poslednji put javili.

- Pouzdana informacija je jedino da su prešli slovenačku granicu. Poslednje javljanje WhatsApp porukom bilo je u ponedeljak 5.26 ujutru da će se javiti s novog broja čim zamene karticu. Od tada do danas - ništa - kaže jedan od članova porodice Tonina Raića koji moli sve one koji imaju neku informaciju o mladom nestalom paru da se jave policiji.

Autor: