AKTUELNO

Fotografija dva psa iz mesta Stolac u Bosni i Hercegovini postala je hit na društvenim mrežama.

Vlasnički pas Bela i njen drugar, koji nažalost još uvek nema svoj dom, postali su prava atrakcija nakon što su građani ovog mesta fotografisali njihovu šetnju.

Naime, Bela koja je imala ogrlicu i povodac, prošetala je ulicama ovog grada tako što ju je njen dragi vodio i to tako što je držao povodac u ustima, baš kao pravi džentlmen koji nije dao da njegova draga ima smetnji tokom zajedničke šetnje.

Fotografija zaljubljenog para je prvo završila na Tviteru, da bi nakon toga, ista fotografija bila objavljena na Fejsbuku i Instagramu. Iako je postojalo nekoliko scenarija, na kraju se oglasio i Belin vlasnik, koji je ispričao pozadinu odnosa Maze i Lunje iz Stolca.

"Skoro svaki dan pustimo Bellu da prošeta po čaršiji. Ona je vakcinisana i sterilisana, pa se ne sekiramo puno. Nakon što malo prošeta vrati se kući. Juče ju je pustila mama, ali joj nije skinula povodac. Bella je otišla svom prijatelju, inače sinu od kuje koja je kod nas na Gorici, koji je jedini iz legla ostao na ulici. Sad je jasno da su njih dvoje par. Jasno je koliko uživaju jedno u drugome. Ovo vodanje je kao da se drže za ruke. Bellu je ispratio kući. Momak joj je još uvek na ulici.", napisao je Demir Mahmutčehajić.

"Ovo je slika iz Stoca. Ako sam dobro shvatio priču, ovaj pas što ima lanac je vlasnički pas i njega gazda pusti da izađe u čaršiju kako bi se našao sa svojim vernim drugom lutalicom koji ga ovako uzme za povodac i njih dvoje se tako šetaju gradom i fino im je ", napisao je ovaj tviteraš, nakon čega je fotografija podeljena više od 240 puta.