AKTUELNO

Njegova žena je videla ubicu i policija će na osnovu njeneog opisa pokušati da napravi foto-robot.

Baranin Igor Špiro Mitrović likvidiran je u utorak za volanom svog "fijata" u Šušnju i to u trenutku dok je na zadnjem sedištu sedelo dvoje njegove maloletne dece.

Njegova supruga Ivana, koja je prethodno izašla iz automobila da baci smeće, videla je ubicu i policija će na osnovu njenog opisa pokušati da napravi foto-robot.

Ubica je, prema pisanju medija, nastavio da puca i kada je Mitrović već pogođen u glavu, pred očima njegove šokirane dece.

Smrtonosne hice ispalio je sa Mitrovićeve strane vozila u trenutku kada su na zadnjem sedištu bila njegova deca od šest i 10 godina.

Ubica je, nakon prvih hitaca, prišao žrtvi i prislonio na glavu pištolj nastavljajući da puca, prenose mediji, pozivajući se na nezvanične izvore.

Pročitajte još: ČUPALI MU NOKTE, ŽIVOG GA PALILI, UNAKAZILI GA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Nezapamćen horor u Zemunu!

Iako su crnogorski mediji objavili da Mitrović nije bio pripadnik nijedne kriminalne grupe, saznaje se da je ubijeni bio u veoma bliskim poslovnim kontaktima sa pripadnicima grupe Darka Šarića.

Mitrović je inače ranije bio pomorac, a poslednjih godina bavio se izdavanjem apartmana u privatnom objektu u naselju Zeleni pojas.

Pre 15 godina doživeo je sačekušu i kišu metaka tako što je pobegao napadaču utrčavši u lift zgrade u kojoj je živeo, u centru Bara. U tom napadu, bio je netaknut. Nekoliko godina kasnije, takođe u centru Bara, zapaljen je njegov mercedes.

To je, do sada, bio i poslednji put da se njegovo ime pojavljivalo na stupcima crne hronike.

Viši državni tužilac Grujo Radonjić, koji rukovodi uviđajem, rekao je da tužilaštvo i policija preduzimaju sve radnje na otkrivanju počinioca Mitrovićevog ubistva. On je dodao da u interesu istrage ne može da govoriti o detaljima ubistva navodeći da se za sada ne zna motiv zločina. Povodom ovog slučaja, privedeno je više lica na informativni razgovor, ali su svi pušteni.

#Crna Gora

#Ubistvo

'