AKTUELNO

Snimak koji je nastao pre dve godine, tek je danas postao popularan na društvenim mrežama.

Venčanja, koncerti, rođendani, doček Nove godine, pa i Božić, dešavanja su u kojima danas najviše koristi vatromet. Međutim, da ni kapitalne investicije, tačnije rečeno, početak otvaranja radova na istim, nisu izuzetak, dokaz nam je viralni video snimak iz Bosne i Hercegovine, koji je internet slavu stekao ne zbog raskošnog vatrometa, već usled vremena kada je ispaljen.

Prilikom otvaranja gradilišta autoputa kod Čapljine, upriličen je vatromet i to, verovali ili ne, po danu. Snimak koji je nastao pre dve godine, tek je danas postao popularan na društvenim mrežama.

Da li greškom organizacije ili iz tehničkih razloga, tek vatromet je ispaljen u nebo po dnevnom svetlu, te sem zvuka i po nekog crvenog traga koji se video sa zemlje, ništa nije ukazivalo da se na nebu iznad bine nešto dešava.

Razlog je krajnje jednostavan. Naime, spektar boja ispaljenih sa zemlje, predviđen je za večernji termin. Upravo zbog te činjenice, komentar "Ovo je neviđeno dobar vatromet", pobrao je najviše simpatija na društvenim mrežama.

#Bosna i Hercegovina

#Vatromet