AKTUELNO

Kada se probudila pokušala je da opere krvavu mrlju sa poda sobe.

Počelo je suđenje ženi iz centralne Hrvatske koja je optužena da je u oktobru 2017. tek rođenog sina ugušila, stavila u crnu plastičnu vrećicu i bacila u kantu za smeće. Preti joj najmanje 10 godina zatvora, a juče je svedočila šta se dogodilo toga dana.

Ispričala je kako je rodila u sobi oko 6:30, dok je na krevetu spavao njen tadašnji vanbračni suprug koji, kako kaže, nije ništa čuo, piše „Večernji list”.

"Pukao mi je vodenjak pa sam otišla na sprat. Dok sam rađala, glavu sam naslonila na dvosed. Bila sam u čučećem položaju. Htela sam da se pridignem, ali zbog bolova sam se dvaput spustila. Nakon što je izašla posteljica, čula sam svekrvu kako me zove. Drugi put sam pokušala da ustanem i spustila se i tad sam valjda sela na bebu, ali se toga ne sećam", ispričala je.

Optužena je u svojoj obrani pojašnjavala kako je nakon porođaja bebu zamotala u svoje crvene pantalone i stavila je u ćošak sobe. Većinu toga dana provela je u krevetu, a kada se probudila, pokušala je da opere krvavu mrlju sa poda sobe.

"Sledećeg dana telo bebe sam stavila u crnu vreću, a vreću sam bacila u smeće. Beba nije davala znakove života, uopšte nije plakala. Zadnja dva ili tri dana pred porođaj nisam osetila ni da se miče", ispričala je na sudu, prenosi Večernji.

Nakon svega se opet udala i rodila još jedno dete.

Ona iz prethodne veze ima još dvoje dece, koja su smeštena kod hranitelja, a u međuvremenu se udala i rodila još jedno dete, koje je takođe kod udomitelja. U obrani je navela da je tadašnjeg supruga upoznala u psihijatrijskoj bolnici. Pojasnila je da je tamo bila nakon što je završila sa decom na ulici jer ju je prošli suprug pijan tukao.

#Beba

#Ubistvo

#čedomorstvo

'