AKTUELNO

Podgoričanin Branko Vučković preminuo je jutros u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja u pucnjavi koja se dogodila posle 23 sata u ulici Oktobarske revolucije.

Na Vučkovića je sinoć pucano na prilazu sa ulice ispred zgrade "Drvoimpeks". On je, kako je javila podgorička Pobjeda, bio na motoru kada je na njega iz pištolja pucala za sada nepoznata osoba.

Prema saznanjima crnogorskih medija tridesettrogodišnjak je u KC primljen sa više prostrelnih rana u predelu donjih ekstremiteta.

Jedan metak pogodio mu je glavnu arteriju, zbog čega su napori lekara da spasu njegov život bili uzaludni.

Odmah po prijemu u Urgentni blok lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali ni to nije pomoglo.

Policija je brzo došla na mesto događaja, nakon čega je blokirala kvart. Uviđaj je trajao do kasno u noć, a prisutni su bili i članovi Specijalnog policijskog odeljenja za borbu protiv najtežih krivičnih dela kojim rukovodi Zoran Lazović.

Za sada su nepoznati motivi ovog napada, preneo je portal RTCG.

Više osoba saslušano je u svojstvu građanina, a policija je privodila i očevice - stanare zgrade ispred koje je Podgoričanin ranjen, pišu crnogorski mediji.

Niko od njih nije zadržan nakon saslušanja.

Iz UP jutros su nezvanično saopštili da intenzivno tragaju za počiniocem i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti.

#Podgorica

#Pucnjava

'