AKTUELNO

Sačukeša nadomak porodične kuće!

U mestu Jablan kod Trna u blizini Banje Luke sinoć oko 22.30 sati u klasičnoj sačekuši likvidiran je biznismen Slaviša Krunić pred ulazom na porodično imanje.

Ubice su sačekale Slavišu Krunića pred ulazom na porodično imanje u mestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucale više rafala, prenosi Srpskainfo.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dve različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i mladić Ž. P. uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu".

Foto: Printscreen YouTube/Elta HD

U razmeni vatre ubijeni su Krunićev radnik osiguranja Ž. P. sa Pala i napadač Željko Kovačević, koji je policiji odranije poznat po izvršenju krivičnih dela.

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil, kojim su ga odvezli u UKC RS, gde je preminuo.

– Očigledno je da se radilo o unapred pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Tačan broj napadača, kao i vrsta oružja iz kojeg su pucali biće poznati nakon uviđaja – ispričao je izvor iz istrage.

Prema rečima svedoka, oko 22:30 čulo se više rafala koji su došli iz pravca porodične kuće Krunića.

– Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minut ili dva. Zatim je sve utihnulo - ispričao je jedan od komšija.

Kako dodaje, Krunić je nedavno došao u porodičnu kuću u laktaškom naselju Jablan sa suprugom i četvoro dece jer renovira stan u Banjoj Luci.

– Ubice su ga sigurno pratile neko vreme – dodao je komšija ubijenog Krunića.

#Ubistvo

'