AKTUELNO

Isplivali su novi detalji o ubistva Jasmine Dominić čije telo je pronađeno posle 19 godina u zamrzivaču.

Međimurske novine prenose da su prijatelji pomagali Jasmininom ocu Martinu Dominiću zvanom Fredi u nekim građevinskim radovima oko šupe. Tada je trebalo da se premesti zamrzivač koji im je smetao.

- Podigli smo zamrzivač, koji je bio baš težak, pa smo Fredu rekli zašto nije ispraznio meso da ga lakše prenesemo. Odgovorio nam je kratko da je to nemoguće - rekao je sagovornik Međimurskih novina.

Inače, Smiljana Srnec (45), koja je okrivljena za ubistvo svoje sestre Jasmine (23), čiji je leš držala čak 19 godina u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu, gde je živela sa decom i suprugom, ne sme da prima posete u zatvoru u Varaždinu, gde se nalazi od 20. februara ove godine.

- Zabranjene su joj posete zbog mogućnosti uticaja na svedoke. Žalba na rešenje o istrazi još nije stigla. Rok je 8 dana i ima još nekoliko dana do isteka tog roka. Za sada nije naloženo nikakvo psihijatrijsko veštačenje okrivljene dok rešenje o istrazi ne postane pravosnažno - rekao je Darko Galić, portparol suda u Varaždinu.

Pročitajte još: KATARINA I NJEN VERENIK NIKAD NEĆE ZABORAVITI PRIZOR IZ ZAMRZIVAČA: Rekonstrukcija u vezi s ubistvom Jasmine Dominić ledi krv u žilama!

#Hrvatska

#Ubistvo

'