AKTUELNO

Vodila se kao nestala 19 godina, a pronađena je u zamrzivaču porodične kuće. Misterija oko Jasmininog nestanka, još uvek nije rešena, iako je nezvanično ubica priznala zločin.

Meštani malog međimurskog mesta Palovec ostali su zgroženi i zaprepašćenim bizarnom vešću da je njihova meštanka Jasmina Dominić koja je nestala još pre 19 godina kada je imala 23 godine, navodno pronađena mrtva u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Identitet pronađene žene, a ni da je telo bilo u zamrzivaču 19 godina, za sada nije hteo da komentariše PR PU međimurske Nenad Risek, ali je potvrdio da je policija u subotu oko podneva dobila dojavu da je u porodičnoj kući pronađen leš nepoznate žene.

Foto: Beta, Nestali.hr

Njena sestra je ostala trudna još kao maloletna i rodila je vanbračnu kćer koja se nedavno udala. Ljudi prepričavaju da je upravo njen suprug pronašao Jasminin leš u zamrzivaču. Znam da su imali dva zamrzivača, jedan ispod stepenica koje vode u stan u potkrovlju, a drugi je bio u podrumu. Ne znam u kojem je pronađena, ni ništa drugo oko toga - rekao je jedan od komšija pokojne Jasmine.

Smiljani Srnec (45) danas je produžen pritvor zbog sumnje da je povezana sa ubistvom sestre Jasmine, čije je telo pronađeno u subotu uveče u zamrzivaču porodične kuće, a kako prenose mediji, ona je nezvanično, danas i priznala ubistvo.

Policija je danas izvestila da pre završetka obdukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno telo Jasmine Dominić, čiji je nestanak prijavljen 2005, a zbog sumnji u ubistvo je, prema neslužbenim podacima, uhapšena njena 45-godišnja sestra.

Foto: Nestali.hr

- Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba - izjavio je na konferenciji za novinare portparol međimurske policije Nenad Risek.

Dodao je da je osumnjičena 45-godišnjakinja sa šireg područja opštine Mala Subotica u nedelju u večernjim satima predata pritvorskom nadžorniku međimurske policije zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić.

#Ubistvo

#region

'