AKTUELNO

"Chateau de Tourreau" je jedan od najlepših zamkova u regiji Provansa i dostupan je za iznajmljivanje putem Booking platforme.

Ovaj dvorac iz 17. veka je izvanredno renoviran kako bi zadržao svoj istorijski šarm, ali i pružio sve moderne pogodnosti. Unutrašnjost dvorca odiše besprekornim dizajnom, a posetioci će se oduševiti svakim detaljem.

Dvorac se prostire na čak 17 hektara privatnog parka koji uključuje osvetljenu istorijsku kapelu, pažljivo uređene vrtove s velikim bazenom i teniskim terenima, šumu, voćnjake, potoke i čak malo jezero.

Za tri noći provedene u "Chateau de Tourreau", cena iznosi otprilike 22.000 evra. Enterijer dvorca prostire se na najmanje 800 kvadratnih metara i sadrži ukupno devet dvokrevetnih soba. Na prizemlju i prvom spratu nalaze se tri glavne spavaće sobe s bračnim krevetima i privatnim kupatilima, dok se na drugom spratu nalazi još šest spavaćih soba, svaka sa svojim kupatilom. Dodatno, gosti mogu koristiti usluge privatnog kuvara, a na imanju je moguće rezervisati i časove pripreme francuskih specijaliteta.

Posebno impresivno je unutrašnje dvorište zamka, gde se nalaze fontane i zidovi prekriveni jasminom, stvarajući romantičnu atmosferu za opuštanje. Takođe, gosti mogu uživati u sportskim sadržajima kao što su teretana, bazen veličine 25x10 metara, travnati teniski teren i teren za skvoš. Okolina dvorca očarava svojim uređenim vrtovima, mirnim šumama, voćnjacima i tišim potocima.

#Putovanja