AKTUELNO

Za one koji su zainteresovani za ovakvo iskustvo, postoji mnogo nudističkih plaža širom sveta koje pružaju sigurno okruženje za uživanje u suncu, moru i pesku bez odeće. Evo nekoliko najpoznatijih nudističkih plaža koje privlače ljubitelje nudizma iz celog sveta.

Plaža Es Trenc, Majorka, Španija

Ova prelepa plaža na Majorci je poznata po svojim belim peščanim dinama i kristalno čistoj vodi. Posetioci mogu uživati u prirodnom okruženju i opuštenoj atmosferi nudizma.

Haulover Beach, Majami, SAD

Smeštena u blizini glamuroznog Miamija, Haulover Beach je jedna od najpopularnijih nudističkih plaža u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa svojim dugim peščanim obalom i živahnim plažnim životom, pruža idealno mesto za one koji žele da se oslobode odeće i opuste na suncu.

Plaža Red Beach, Santorini, Grčka

Ova spektakularna plaža na ostrvu Santorini u Grčkoj karakteriše se crvenim stenama i tirkiznim morem. Nudistički deo plaže, odvojen stenama, privlači posetioce koji žele da uživaju u mirnom okruženju i prelepom pejzažu.

Wreck Beach, Vankuver, Kanada

Smeštena u prelepom Stanley Parku, Wreck Beach je jedna od najdužih nudističkih plaža u Severnoj Americi. Okružena šumom i stenama, ova plaža nudi priliku za uživanje u prirodi i osećaj slobode.

Plaža Cap d'Agde, Francuska

Poznata kao najveće nudističko naselje na svetu, Cap d'Agde privlači nudiste iz celog sveta. Ovde se možete opustiti na nudističkoj plaži, ali takođe i istražiti razne nude hotele, restorane, prodavnice i klubove.

#Nudistička plaža