AKTUELNO

U nemogućnosti da putuju van zemlje influenseri su otišli korak dalje - do same ivice.

Istina, za ovaj opasni trend nije "kriva" korona, jer su parovi još prošle godine počeli da se slikaju u neverovatnim pozama od kojih zastaje dah. Ove godine su, međutim, preterali.

Videli smo fotografije mladih influensera kako se slikaju na vrh krana stotinu metara iznad zemlje. Mnogi su, u želji da naprave što "bolju" sliku stradali. Međutim, u nameri da privuku pažnju mnogi su spremni da urade sve.

Prvi su počeli Keli i Kodi na bazenu na Baliju.

Ovaj trend su inaugurisali Keli i Kodi koji putuju po svetu i prave neverovatne fotografije. Najčešće se slikaju na vrhovima planina, ispod vodopada, kako rone, skaču sa krova u bazen i slično. Međutim, pažnju su privukli legendarnom slikom sa Balija na kojom Keli visi sa ivice bazena, a Kodi je drži za ruku. Iako su ih mnogi kritikovali nastavili su da se slikaju na ivicama stena.

Da su ove slike veoma popularne najbolje govori činjenica da se trend primio i da su mnogi ovo leto iskoristili da provedu vreme u prirodi. Pored promovisanja zdravog života i i ishrane, mnogi su se potrudili da naprave i "lude" fotografije.

Ne postoji zakon koji može da spreči ljude da se slikaju u opasnim pozama. Ipak, činjenica da su mnoge od ovih slika lažne, jer ispod savijenih nogu postoji zemlja na koju mogu da se oslone oni koji se slikaju. Sečenjem fotografije stiče se utisak da su iznad litice.

Američka blogerka Minakši Morti je poginula sa suprugom kada je pala sa vrha stene u Josemit nacionalnom parku. NJena smrt influensere nije sprečila da nastave sa trend opasnim po život i nastavljaju da putuju sa namerom da naprave opasnu fotografiju.

#Putovanja