AKTUELNO

Incident se dogodio na kijevskom aerodromu kada je jedna žena odlučila da prošeta po krilu aviona jer joj je bilo previše vruće.

Majka se sa dvoje dece vraćala sa odmora u Turskoj, tačnije iz Antalije, a nakon što je avion na letu PS6212 sleteo u Kijev bilo joj je previše vruće, pa je otvorila vrata za slučaj opasnosti na sredini aviona i izašla da prošeta po krilu, piše The Sun.

"Avion je sleteo i putnici su odmah počeli sa iskrcavanjem. Ona je došla do sredine aviona i umesto da nastavi i izađe na redovan izlaz, zaustavila se i ilegalno otvorila vrata za slučaj opasnosti. U tom trenutku njena deca su već napustila avion i stajala su pored mene. Bila su iznenađena i rekla 'Eno je mama' ",navodi očevidac koji se našao na istom letu.

Aerodromski radnici su u trenutku šoka snimili ovaj trenutak na gejtu 11 terminala D, a na snimku se vidi kako izlazi, a nakon što je prošetala po krilu ubrzo se vratila u kabinu.

Hitna pomoć, policija i obezbeđenje aerodroma odmah su pozvali policiju koja je potom ustanovila da žena nije bila pod dejstvom opijata.

#Aerodrom

#incident

#krilo aviona

#Žena