AKTUELNO

Sedma emisija „Ne znam di teram“ u novoj sezoni donosi novu zdravu dozu adrenalina.

Četrvrta sezona RED televizije sa sobom donosi i nove avanture u emisiji o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi, pod nazivom „Ne znam di teram“.

Voditelj i autor emisije, Miloš Pavlović – poznatiji kao Paja Skejter ili Paja Kobazz vredno je radio preko leta ne bi li prikupio interesantan sadržaj koji će svojoj nestrpljivoj publici prezentovati u emisiji „Ne znam di teram“ svakog petka u 19 časova.

Foto: Promo

U emisiji „Ne znam di teram“, sedmoj po redu, Paja je posetio Nišku Banju, gde je održana downhill bike trka. Imaćemo priliku da vidimo sjajnu atmosferu, kao i takmičare koji su pokazali najbolji deo svog umeća. Žene u ovom takmičenju nisu zapostavljene, te po priznanju jedne od takmičarki – imaju slična vremena kao i muški takmičari. Jure se. Doslovno.

Foto: Promo

Na ovom takmičenju videćemo, najbolje vozače u ženskoj, junior, senior i masters kategoriji. Po priznanju jednog od takmičara, drugi dan je bio bolji što se tiče povreda. Sjajna organizacija, medalje, vredne nagrade i odlična atmosfera obeležili su ovo downhill takmičenje u Niškoj Banji.

U neizostavnoj rubrici Ekstremne vesti, između ostalog, saznali smo da je američki profesionalni skejtborder Rajan Šekler izbacio svoj novi video, pod nazivom „Lifer“.

Foto: Promo

Aleksej iz Niša nakon čak 17 godina se ponovo vraća na skejt. Naravno, prva stanica bila je skejt šop i tu smo mogli da vidimo kako je došao po čistač za šmirglu, ali se ipak odlučio da se ponovi, te mu je momak koji radi u skejt šopu namontirao potpuno novi skejt. Tu je došlo i do edukacije u šopu i imali smo prilike da vidimo kako se profi montira ceo skejtbord. Od čistača šmirgle do novog skejta, u ovom slučaju, linija je bila baš tanka. 

Ne propustite sedmu epizodu emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu u petak u 19 časova. Repriza je u subotu u 13 časova, a vi se dobro pripremite – jer nove epizode emisije o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi stižu.

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#Miloš Pavlović

#NE ZNAM DI TERAM

#Paja Kobazz

#Red Tv