AKTUELNO

Ne propustite večeras u 21 sat na Pinku.

Večeras, u finalnoj epizodi prve sezone serije “Zakopane tajne” na Pinku, pojavljuje se Mira Banjac, legenda jugoslovenskog i srpskog glumišta, najveća živa glumica na ovim prostorima. Gledaćemo je u ulozi Olge Aslanove - vlasnice antikvarnice, koja će svojim tajnama promeniti mnoge živote.

Mira Banjac nije krila oduševljenje kada je dobila poziv scenariste Žarka Jokanovića da se pridruži ekipi na kraju prve sezone najgledanije domaće serije. 

“Gospodin Jokanović je ispoštovao neke moje želje, a ambijent je fenomenalan i zahvaljujem se onima koji su to radili, baš onako kako sam zamišljala” - rekla je Mira.

Prvi put u svojoj karijeri Mira igra ženu po imenu Olga - kako se zvala njena majka, koja nije doživela da je vidi kao glumicu. Zato je ova uloga i omaž njenoj majci, velikom borcu i izuzetno dobroj i plemenitoj ženi.

Čuvena glumica ponešto je rekla i o svom liku u seriji"Zakopane tajne":

“Olga je jedna stara Ruskinja koja je videla i bolje dane. Deda je bio čuveni juvelir, ali to je sve otišlo kada je krenuo rat. Držim jednu uspomenu na moje roditelje koji su tu ostavili nekog traga.” - objasnila je Mira.

Scenarista Žarko Jokanović rekao je da je sreća, čast I zadovoljstvo za celu ekipu serije “Zakopane tajne” da imaju mogućnost da sarađuju sa jednom takvom glumačkom veličinom. 

“Njena energija, polet, profesionalnost i jednostavnost za nas su pravo bogatstvo, a svakom glumcu i svakom članu ekipe jedinstvena životna i profesionalna škola. Jednom rečju privilegija. I naravno - neizmerna radost.” – rekao je Jokanović.

Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča – samo su neki od aduta serije “Zakopane tajne” koja je osvojila srca domaće publike i zabeležila ogromnu gledanost. Večeras u 21 sat na Pinku, ne propustite finale Prve sezone i Miru Banjac koja je svojim izvođenjem obogatila ovu izvrsnu seriju.

Foto: Promo

Autor: S.P.

#Finale prve sezone

#Mira Banjac

#Pink

#RTV Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović