AKTUELNO

Četvrta epizoda donosi uzbudljive skejt i hip-hop novotarije.

Jasno nam je da ćete se u petak u 19 časova udobno smestiti ispred vaših velikih ekrana (opet, ne isključujemo i bleju u skejt parku, pa malu pauzu od 20ak minuta na telefonu) jer tada počinje emisija o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi "Ne znam di teram" na RED TVu, voditelja i autora Miloša Pavlovića.

Malopre pomenuti Miloš Pavlović iliti Paja Kobazz, a možda samo Paja skejter - već tri decenije vodi računa o skejt sceni na ovim prostorima. Zato je i na RED TV doneo emisiju "Ne znam di teram" o urbanim dešavanjima u gradu i zemlji koja će zadovoljiti već postojeće ljubitelje, ali sasvim sigurno privući publiku koja sada prvi put dolazi u kontakt sa sadržajem ovog tipa.

Foto: Promo

U ovoj, četvrtoj emisiji "Ne znam di teram" na RED TVu - gledaćemo nastavak iz Budimpešte. MONSTER SUPER TOUR skejt takmičenje iliti što bi Paja rekao - kidanje na sve moguće načine. Tu su i Ekstremne vesti iz zemlje i sveta, a Paja je posetio i premijeru filma "Gru tu je", kao i zabavu koja je organizovana nakon premijere.

MONSTER SUPER TOUR skejt takmičenje u Budimpešti, svakako je nesvakidašnji događaj koji bi svaki skejter trebao da poseti. Ovo takmičenje vodili su najbolji skejteri sa SLS-a. Događaj je održan u samom centru grada, zvanom Akvarijum. Paja tvrdi da reči ne mogu opisati ono što se u Budimpešti dešavalo, a na vama je da obavezno pogledate novu epizodu emisije "Ne znam di teram" i probate da iole uhvatite vajb takmičenja.

Ekstremne vesti donose interesantne vesti, a mi bi smo ovog puta izdvojili sređivanje skejt parka u Valjevu.

Foto: Promo

Šesnaesto izdanje Beldocs festivala u Domu omladine Beograda, zatvorio je film “Gru tu je” u režiji Bojana Vinulovića i Renea Miškolcija. Na premijeri pojavio se veliki broj prijatelja, saradnika, poznanika i obožavatelja Gruovog dela, kao i njegovi najbliži. Paja se pozdravio i proćaskao sa mnogim dobro poznatim gradskim facama. A posle uspešne premijere, naravno sledi - žurka! Paja je naravno posetio, približio vajb i tu smo mogli da vidimo da su za sjajnu atmosferu bili zaduženi iskisni di-džejevi: Munja, Prema i Ike.

Foto: Promo

Foto: Promo

Za sam kraj, Paja i ekipa isprobali su centraški skejt park u Budimpešti, a nakon toga krenuli su putem periferije da isprobaju još jedan skejt park. Svakako obraćamo pažnju na narednu epizodu, da vidimo da li su nam momci pripremili snimak gotivne vožnje i akrobacija odatle.

Do tada - u petak smo u 19 časova uz RED TV i emisiju "Ne znam di teram". Četvrta epizoda donosi uzbudljive skejt i hip-hop novotarije. Šteta je da se propusti. Ali, ako kojim slučajem da, tu je subota i reprizni termin od 13 časova, jer Paja i ekipa pripremili su urbanu zabavu vrednu svake pažnje.

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#NE ZNAM DI TERAM

#Paja Kobazz

#Red Tv