AKTUELNO

Sjajna prilika za posao.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, na društvenoj mreži Instagram sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima podelio je sjajne vesti koje se tiču Air Pinka - kompanije koja se nalazi u sklopu Pink Media Group.

"Kupili smo i dvadesti avion, sada je Air Pink, druga jet komapanija u Evropi, otvaram konkurs za stjuardese koje zanima biznis, a ne politika! Vidimo se!" - rekao je Mitrović.

Air Pink je privatna poslovna avio kompanija sa sedištem u Beogradu. Osnovana je oktobra 2004. godine, kao deo Pink Media Group - sa visoko obrazovanom, iskusnom i entuzijasticnom grupom pilota. Glavna baza Air Pinka nalazi se na beogradskom aerodromu ‘’Nikola Tesla’’.

Krajnji korisnici Air Pink usluga su uglavnom biznismeni, članovi kraljevskih porodica, sportisti, umetnici, političari i javne ličnosti iz čitavog sveta. Prisustvo Air Pink na tržištu čarter letova za privatne ili biznis korisnike, svih ovih godina, govori da su sigurnost, kontola potrošnje, konkurentne cene i usluga istaknuti, što iz godine u godinu obezbedjuje sve veći broj letova i putnika. Mitrovićev poziv na konkurs svakako nudi poslovnu sigurnost koja ova ozbiljna kompanija donosi, kao i radno okruženje koje mladim ljudima može mnogo da pruži.

Autor: SP

#Air Pink

#Pink Media Group

#kONKURS ZA STJUARDESE

#Željko Mitrović