AKTUELNO

Najnovije ostvarenje Apollon produkcije.

Film "Zaljubljena Ana, gospodin Zaborav i mama" Apollon produkcije reditelja i scenariste Manuela Srbina - ekskluzivno će se prikazivati od 8.03. na Apollon platformi. Glavne uloge u ovoj romantičnoj komediji, koja se sprema da osvoji mlađu publiku, ali i sve one koji se tako osećaju - dodeljene su Ani Jovanović u ulozi Ane, Ivani Popović u ulozi Katarine (mame) i Dušanu Radojčiću u ulozi Ivana, koji su bili svakako na visini svog zadatka.

Foto: Promo

Ana je tinejdžerka, dete razvedenih roditelja. Živi na relaciji između zaboravnog oca i majke koja želi da položi pravosudni ispit i postane advokat. Zaljubljena je u skejtera Teodora, ali nema hrabrost da mu priđe. Ima i svoj bend, a njen san je da jednog dana naprave veliki hit. Ipak, njena najveća želja jeste da joj roditelji ponovo budu zajedno. Jasno je - sasvim dovoljno materjala da peripetije mogu da počnu!

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Mnogo zavrzlama, duhovitih dosetki, ali i gluma mlade Ane Jovanović koja je oduševila kako je oživela jednu tinejžerku i predstavila brige koje more njenu generaciju, čine najnovije ostvarenje Apollon produkcije "Zaljubljena Ana, gospodin Zaborav i mama" sjajnim filmskim izborom za sve generacije na današnji praznik, ali i inače.

Foto: Promo

Svakako, sjajna je ideja da umesto cveća svojoj dragoj ženskoj osobi poklonite za 8. mart - pretplatu za Apollon platformu i uživate u ovom filmu, ali i velikom izboru filmskog i serijskog sadržaja.

Film "Zaljubljena Ana, gospodin Zaborav i mama" od 8.03. možete gledati na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Iskoristite svoji priliku i provedite 8. mart uz Apollon. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: Promo

Autor: S.P.