AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov danas je izjavio da građani Srbije odlično znaju da je Demokratska stranka "na krvavim rukama pripadnika „Surčinskog“ i „Zemunskog“ klana zgrabila vlast u Srbiji, tako što je najpre zapalila Skupštinu, pa televiziju, a zatim na ulici prebijala političke neistomišljenike".

- Nakon otimanja vlasti, pripadnici ove stranke odužili su se onima koji su ih na vlast doveli, pa su im omogućili da po Srbiji asfaltiraju, rade i grade, a od Šarića su napravili najveće investitore koji su pokupovali hiljade hektara zemlje u Vojvodini, razna preduzeća i kombinate - rekao je Jovanov.

Naveo je da su se funkcioneri DS posebno usavršili za privredni kriminal, koji su, kaže, razvili do krajnjih granica i opljačkali sve što se opljačkati moglo u Srbiji i išli su dotle "da su pljačkali i decu ometenu u razvoju, kojoj su oteli novac namenjen za njihov objekat i strpali ga u svoje džepove".

Jovanov dodaje da je zato DS kažnjena te da ih nisu kaznile sudije koje su birali na sednicama svojih stranačkih odbora, nego narod, "pa su danas samo mali, poslušni partner Boška Obradovića i Dveri".

#Demokratska stranka

#Milenko Jovanov

'