AKTUELNO

Udarna pesnica srpske tajkunske opozicije Đorđe Višekruna, pozvao je svoje kolege koji političkim protivnima prete ubistvom, klanjem i silovanjem da se dogovore oko formiranja Vlade Srbije - u senci.

Svesni da ih građani Srbije nikada ne bi podržali i da na vlast ne mogu da dođu regularnim putem, odnosno izborima, ostrašćeni opozicionari nameravaju da formiraju vladu u senci. Višekruna je na svom Fejsbuk nalogu napisao da će od 12. do 20. novembra boraviti u Briselu i pozvao Lepomira Bakića, Nebojšu Aleksića, Željka Veselinovića, Milana Malenovića i ostale "istaknute poziconare” da dođu na razgovor oko formiranja Vlade Srbije - u senci.

Imajući u vidu da je osvedočeni mrzitelj predsenika Srbije Aleksandra Vučića pozvao na saradnju političare koji su u javnosti poznati samo po tome što političkim protivnicima prete smrću, silovanjem i klanjem, postavlja se pitanje da li postoji razlog za brigu.

U nedostatku bilo kakvih ideja koje bi ponudili građanima, a u želji da se dočepaju vlasti i budžetske kase, koji su njihovi saborci iz Saveza za Srbiju  prethodno opustošili, Višekruna i njegovi prijatelji u više navrate su pretili nosiocima državnim funkcija i članovima vladajuće stranke.

Đorđe Višekruna, prijatelj Dragana Đilasa, lider takozvane kupus opozicije, svojevremno je predsedniku Srbije pretio metkom.

Foto: Printscreen Facebook

On je u nekoliko navrata pozvao je na tvom tviter profilu na ubistvo predsednika Srbije Aleksandsra Vučića i njegovih saradnika.

- Njih treba vešati jer je šteta trošiti metak na takvu stoku! Skupo je, jedan metak jedan evro pa računajte koliko će nam trebati... - napisao je Višekruna.

Foto: Printscreen Facebook

Vučiću je ubistvom otvoreno pretio i Milan Malenović, koji je napisao da će srpskog predsednika obesiti te o podmašćen konopac!

Foto: Printscreen Facebook

- Ubiti kvislinga (naprednjaka) manji je greh od gaženja bubašvaba. Svaki svoj neka ubije naprednjaka - napisao je on.

Foto: Printscreen Facebook

Nebojša Aleksić je pretio klanjem, a Veselinović je premijerki Srbije Ani Brnabić pretio silovanjem.

Foto: Printscreen Facebook

#Opozicija

'