AKTUELNO

Novi dokaz licemerstva Dragana Đilasa i njegovog Saveza.

Nekadašnji policajac, rijaliti-igrač i bodibilder Lepomir Bakić novi je član Saveza za Srbiju i kao da je jedva dočekao da to postane, o čemu svedoči i fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj Dragan Đilas i on sa velikim osmehom poziraju.

Đilas, kao što je već opšte poznato, zalaže se za ukidanje rijalitija, a danas ga vidimo u zagrljaju, ni manje ni više, nego bivšeg rijaliti učesnika Bakića. Đilas, očigledno, ne bira koga će primiti u svoj Savez - važno je samo okupiti što brojniju ekipu, pa makar se ona sastojala od ljudi koji se zapošljavaju preko veze, koji iznose kotroverzne stavove iz oblasti istorije i imaju "genijalnu" ideju kako da građane dovedu do prosjačkog štapa povećavajući cenu goriva na pet evra po litru.

Foto: Printscreen Instagram

Upravo ovakve ideje zastupa Lepomir Bakić. I setimo se kako je inače Savez sklopljen s konca i konopca, da ga čine najrazličitiji ljudi sa najrazličitijim stavovima i ideologijama. Kvantitet, ali ne i kvalitet, važni su Đilasu, koji čini apsolutno sve, pa i najočajnije poteze, kako bi se dokopao vlasti. A cilj koji je zacrtao nakon što ponovo sedne u fotelju, je više nego jasan - to je isti onaj cilj zbog kojeg je Srbija nakon njegovog odlaska ostala zemlja na rubu propasti i bankrotstva.

Foto: Informer

Kao što su već ocenili brojni politički analitičari i stručnjaci, ovakva vrsta licemerstva je ona najgora i najjasnije govori o tome šta je važno Đilasu i njegovom Savezu koji zaista postaje sve smešniji i koji je sve više predmet sprdnje.

Pročitajte još: NOVI DOKAZ LICEMERJA ĐILASOVE EKIPE! Savez za Srbiju se zalaže za ukidanje rijalitija, a u svoje jato primio LEPOMIRA BAKIĆA! (VIDEO)

#Dragan Đilas

#Lepomir Bakić

'