AKTUELNO

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković napisala je otvoreno pismo Draganu Đilasu, i kako je navela, njegovom Savezu sa silovanje

Pitam se gde je kraj licemerju Dragana Đilasa i da li će ikada pokazati bar trunku pristojnosti prema građanima Srbije, napisala je Biljana Popović Ivković, državni sekretar MUP Srbije i član predsedništva SNS na svom Tviter nalogu.

Jedina politika koju Đilasov Savez nudi građanima uporno je i samo politika agresije i mržnje, a od skoro i otvorenih pretnji vešanjem i silovanjem, istakla je Popović Ivković.

- Da li zaista veruje da je jedno „izvini“ može da sakrije da mu je nasilje okosnica politike i da je to odvajkada poznato? Jedina razlika je da ni to „izvini“ nije izgovarao u prošlim vremenima. Nije izgovarao ni saradnicima ni novinarima na koje je urlao i pretio im, čak zabranjujući da ga pitaju i za zaprašivanje komaraca u Beogradu jer ga kako govorio, time ruše - navela je ona.

Popović Ivković je dodala da je naravno, nije moralo ni to izvini, jer je, kako je to ustanovila još Verica Barać, u to vreme uspostavio apsolutnu kontrolu nad medijima u Srbiji.

- Čovek čiji su milioni progresivno rasli kako mu je rasla i politička moć, danas ne može ni da obuzda svoju agresivnu želju da se ponovo vrati u fotelju. Već nam je jasno kako bi to izgledalo. Ideju kako bi građani Srbije bolje živeli od njega još niko nije video, ali zato jeste kako bi se obračunavao silovanjima i vešanjima sa politički protivnicima, prebijao novinarke i gasio medije koji mu nisu po volji. To je jedino što smo za sada čuli od njega i njegovih partnera iz Saveza - istakla je Popović Ivković i dodala:

- Sramno, ali, agresija i nihilizam deo su karaktera, i teško se menjaju.

- Podsetiću ga da je Aleksandar Vučić na svim izborima odneo ubedljivu pobedu, a građani će vam i na nekim sledećim ponovo reći šta misle o vama. Reći će vam kako i da sada da žele budućnost i prosperitet, odgovornu politiku i brigu o građanima Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Za vašu politikuagresije i punjenja džepova, kao i do sada, reć će samo jedno „znamo se“ - naglasila je Popović Ivković.

#Biljana Popović Ivković

'