AKTUELNO

Đorđe Višekruna, jedan od ključnih ljudi Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, samoprozvani "novi vođa opozicije" i čovek koji na društvenim mrežama poziva na ubistvo političkih neistomišljenika, javno je stao u odbranu gradonačelnika Šabca Nebojše Zelenovića

Višekruna, koji je na društvenim mrežama pozivao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pozivao narod na novi 5. okobar i pretio prebijanjem svakoga ko podrži predsednika Sbije, sada je na svom profilu na Tviteru podržao gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića.

- Moj prijatelj gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović se još uvek bori protiv diktature kao lav i ne odustaje. 12. novembra u Briselu ću pokušati da dogovorim njegov prijem u sedište Evropske Komisije kako bi izneo dokaze o diktaturi koja vlada u Srbiji - napisao je Višekruna.

Samozvani lider opozicije bez srama piše o takozvanoj diktaturi, a zaboravlja da su članovi Saveza za Srbiju, između ostalog i on, pretili silovanjima po zemlji, ubistvima, vešanjima.

Izgleda da je Višekruna zaboravio da pripada Đilasovom, Jeremićevom i Boškovom Savezu koji u poslednje vreme stvara neverovatan pritisak na medije i traži zatvorske kazne za neistomišljenike.

E to se zove diktatura, samozvani lideru opozicije. Zapamti to.

Na svu sreću, građani prepoznaju šta taj savez zapravo predstavlja i za šta se zalaže, a to su mržnja, nasilje, linč, krvoproliće i to niko od građana nikada neće podržati.

#Aleksandar Vučić

#Dragan Đilas

#Đorđe Višekruna

'