AKTUELNO

Predsednik Opštinske izborne komisije u Majdanpeku Miloš Jovanović izjavio je da su sva biračka mesta, njih 41, na redovnim lokalnim izborima u toj opštini jutros otvorena na vreme kao i da glasanje za sada protiče bez problema.

Jovanović je agenciji Beta rekao da su biračka mesta otvorena u 7 časova i da se na njima nalaze članovi biračkih odbora u stalnom i proširenom sastavu kao i posmatrači.

On je dodao da će prvi presek izlaznosti birača biti poznat posle 10 časova.

U Majdanpeku se održavaju redovni lokalni izbori na kojima će se za 31 odborničko mesto u Skupštini opštine nadmetati kandidati sa sedam izbornih lista. Opštinska izborna komisija proglasila je izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Majdanpek", "Milan Krkobabić - PUPS - I Majdanpek je Srbija", i "Ivica Dačić i Dragan Marković Palma - SPS - Jedinstvena Srbija". Na izborima će učestvovati i liste "Doktor Marko Radulović - Srpski pokret Dveri", "Vlaška stranka Most", "Vlaška stranka" i lista Grupe građana "Dosta je bilo - Upalimo svetlo". Pravo glasa u Majdanpeku ima 17.325 birača., biračka mesta su otvorena do 20 sati.

#Izbori

#Majdanpek

'