AKTUELNO

Predsednik Srpske liste Goran Rakić ocenio je danas da je izjavom u kojoj je optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "laže" i od njega pravi metu, jedan od lidera Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković "pokazao da je spreman za hospitalizaciju".

Navodeći da se Vučić "hrabro bori da se spasi što se spasiti može u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije i našeg napaćenog naroda", Rakić je ocenio da "nebitni pojedinci političkog blata prošlosti, koji su angažovani da za račun neprijatelja srpskog naroda napadaju sopstvenog predsednika, ponovo lažu narod pokušavajući da tako sakriju svoje tragove koji smrde nečoveštvom".

- Zbog Trajkovićevog stаnjа ne želim dа mu se rugаm ili smejem, аli morаm dа konstаtujem dа ono zаhtevа odgovаrаjući stručni tretmаn, jer svаko pа i on, imа prаvo nа lečenje i zdrаvstvenu zаštitu, а i to mu je besplаtno obezbedilа držаvа Srbijа - naveo je Rakić, a prenela Srpska lista.

Član Predsedništva Srpskog nacionalnog foruma Momčilo Trajković optužio je ranije danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "laže" kada ga naziva "preprodavcem srpske zemlje u Čaglavici", navodeći da Vučić i Srpska lista to čine kako bi ga sprečili da iznese stav o politici predsednika Srbije prema Kosovu.

Navodeći da ga Vučićevo ponašanje podseća na "krvoločnog snajperistu plašljivca, koji se sakrio u nekom potkrovlju i besomučno puca na goloruke ljude", Trajković je u pisanoj izjavi kazao da je predsednik Srbije ovog puta "pucao" u njega.

- Ta kukavica s kojom sam pre šest meseci, na njegov poziv, u Predsedništvu Srbije razgovarao oči u oči, imala je priliku da mi u lice kaže i da javno saopšti ili pak da odbije razgovor sa 'prodavcem zemlje u Čaglavici'. Naprotiv, kao poslednja kukavica tražio je slamku spasa nakon likvidacije Olivera Ivanovića, za čijim ubicom se još uvek traga - naveo je Trajković.

#Goran Rakić

#Srpska lista

'