AKTUELNO

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković izjavio je danas da se protiv predsednika države Aleksandra Vučića udružilo kuso i repato - opozicioni lideri koji vode politiku sa letovanja, deo crkve i nevladinih organizacija.

Oni koriste najprizemnije metode i muku našeg naroda na Kosovu i Metohiji zarad jeftinih političkih poena, fokusirani isključivo na sopstvenu dobit i ćar, naveo je Marinković u pisanoj izjavi.

Foto: TV Pink

Marinković je ocenio da prvi put posle toliko godina Srbija ima stavrnog lidera, čoveka koji ima jasnu viziju kako naša zemlja treba da izgleda u narednih 50 do 100 godina - zemlja sa više dece, modernizovana, ekonomski jaka, zemlja vrednih, inovativnih i obrazovanih ljudi.

Puno toga je uradio za četiri godine, Srbija je ekonomski osnažena, postala je ekonomski lider regiona i poštovana u celom svetu samo zato što pod njegovim liderstvom ima kredibilitet i stabilnost, ukazao je Marinković.

Marinković navodi da Vučić pokušava gotovo nemoguće - da vrati našoj zemlji ono što su njegovi prethodnici dali i prodali u stilu pijanih milionera, vodeći računa samo o sebi i sopstvenoj udobnosti.

U to ime dajem mu punu podršku da izdrži i nastavi da bude ono što je uvek bio, a što Srbija dugo nije imala, da bude lider, naveo je Marinkvić.

#Aleksandar Vučić

#Vladimir Marinković

'