AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov optužio je predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića i čelnike opozicije da sapliću predsednika Srbije Aleksandra Vučića u času dok se on bori za "interese države i njenih građana".

U saopštenju SNS navodi se kako bi Janković, koga Jovanov naziva "predvodnikom omanje grupe koja u parku ispred Predsedništva Srbije plaši prolaznike", trebalo bi da objasni "u čije ime i za čiji račun nudi tzv. Kosovu stolicu u UN ne tražeći za Srbiju i srpski narod ništa zauzvrat".

Jovanov ocenjuje kako to Janković čini "usred teških i neizvesnih razgovora o Kosovu i Metohiji koje sa predstavnicima privremenih institucija u Prištini vodi Aleksandar Vučić".

Visoki funkcioner SNS ocenjuje kako je "jasno svakome da Janković i njegovi sadašnji, bivši i budući partneri Đilas, Jeremić, Obradović i ostali, na svaki mogući način pokušavaju da sapletu Vučića u borbi za interese države Srbije i njenih građana".

Jovanov smatra da oni "priželjkuju Vučićev neuspeh, jer u tome vide šansu da se dočepaju vlasti" i ne zanima ih, kako se navodi u saopštenju SNS, "to što bi Vučićev neuspeh značio i neuspeh Srbije".

#Aleksandar Vučić

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

#Milenko Jovanov

#Vuk Jeremić

'