AKTUELNO

Lider Dveri Boško Obradović prodao je opozicionaru Draganu Đilasu članove Glavnog odbora svoje stranke za 125.000 evra, pišu mediji!

Koalicija Dragan Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića "Savez za Srbiju" izgleda funkcioniše po principima trgovine belim robljem, prenose mediji.

Osim političkog programa, ideja i političkih stavova liderima ovog saveza nedostaje i stranačka infrastruktura, pa sada lokalni odbori Dveri za novac opslužuju ideološki nespojive partnere. A, kada stigne novac, počinje lud provod!

Lider Dveri Boško Obradović prodao je Draganu Đilasu članove glavnog odbora svoje stranke za 125.000 evra. Kako bi omogućio Đilasu da formira Savez za Srbiju, Obradović je ponudio, a Đilas se saglasio, infrastrukturu pokreta Dveri.

Foto: Informer/Printscreen

Upravo ovaj dokument svedoči da su u politici Đilasa, Boška i njihovih sledbenika jedino važne pare.

Foto: Informer/Printscreen

Kada pare stignu, slede bahanalije, pa je tako na proslavi u jednom od najskupljih i najluksuznijih klubova na Terazijama, Boško Obradović za proslavu 18. rođendana pokreta Dveri potrošio više od pola miliona dinara, a alkohol je tekao u potocima.

Na ogromnom računu ima svega - od skupih vina, do koktela "Sex on the beach".

Foto: Informer/Printscreen

Foto: Informer/Printscreen

Pristalica ideje Dimitrija Ljotića, Boško Obradović nekada se zaklinjao pred ikonom u Hilandaru da neće osnivati stranku niti biti njen predsednik. Sve to je prekršio, a u neprirodnom savezu sa Đilasom i Jeremićem iznajmljuje svoje članove kao belo roblje, kako bi živeo na visokoj nozi.

#Boško Obradović

#Dragan Đilas

'