AKTUELNO

Milan Lađević, glavni urednik "Srpskog telegrafa" naglasio je za Novo jutro Televizije Pink da je Sulejman Ugljanin budala i da samo traži fotelju, kao i da njega ništa drugo ne zanima, ni vera, ni nacija.

Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo", komentarišući to što je Sulejman Ugljanin, predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka i predsednik BNV-a, pozvao Bedžeta Pacolija u posetu Novom Pazaru, kao i njegove izjave o državnom rukovodstvu, rekao je da se desilo nekoliko stvari koje nisu koincidencija i da su svi nekako udruženi, kao i da je cilj da se Srbija omete u postizanju kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju.

Foto: Printscreen

- Kada je to u pitanju onda se i najljući protivnici nađu zajedno, tako je i Sulejman Ugljanin, koji je osujećen za svoju improvizaciju i provokaciju posete Pacolija Novom Pazaru, juče sasuo salvu uvreda na srpsko rukovodstvo, rekao je da Vučić nije njegov predsednik, da Ana Brnabić nije njegov premijer. Dok je bio osam godina u Beogradu, dok je bio ministar u Nemanjinoj sve mu je odgovaralo i sve je bilo kako treba, sada kada nije odlučujući faktor, kada Srbija ima sjajne odnose sa Turskom, a kada se on ne nalazi u toj priči, onda je sve problem i treba skrenuti pažnju na sebe - istakao je Papović.

Lađević se nadovezao na svog sagovornika Papovića i složio se da je sve izrečeno tačno.

- Ugljanin je budala. On samo traži fotelju, njega ništa drugo ne zanima, ni vera, ni nacija, ni boja, ni miris, ni ukus, ništa. Njemu sad Vučić da ponudi fotelju, on bi sve ovo odbacio i rekao da je oduvek voleo Vučića. Ugljanin je dugo proveo na vlasti i tada je bio manji od mahovog zrna - naglasio je Lađević.

Foto: Printscreen

Kako dodaje, svoje funkcije je koristio za lične poslove.

- Skupljao je poene u tom regionu, a sada nema šta da skupi, odbačen je kao stara krpa, pošto je Erdogan pred svima tamo digao Vučićevu ruku i pokazao koga treba da slušaju i ko je njihov predsednik. Ugljanin je jedan cirkuzant koji pokušava da skrene pažnju na sebe - ocenio je Lađević.

Nikola Nedeljković, urednik crne hronike u "Večernjim novostima" istakao je da čak i kada Bošnjaci i Albanci međusobno obračunavaju, uvek su im u fokusu Srbi.

Foto: Printscreen

Više o pomenutim temama pogledajte u videu koji sledi:

#Milan Lađević

#Sulejman Ugljanin

'