AKTUELNO

Lider pokreta Dveri, Boško Obradović pokušao je da uvuče politiku tamo gde joj nije mesto - u sport, i da na taj način naruši mir unutar naše fudbalske reprezentacije.

Fudbalska reprezentacija Srbije startovala je danas na Mundijalu u Rusiji, i to pobedom nad selekcijom Kostarike. Pored mnogih čestitki koje stižu sa svih strana, našle su se i neke kojima nije ni mesto ni vreme.

Obradović je pokušao da uvuče politiku tamo gde joj nije mesto - u sport, i da na taj način naruši mir unutar naše fudbalske reprezentacije, tako što je svojom objavom na Tviteru objavio "čestitku" reprezentaciji vređajući sve koji kao jedan ginu za državu Srbiju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

- Bravo, momci! Tako se brane boje nacionalne reprezentacije i gine na terenu za državni grb! Podsetite Ljajića na poštovanje državne himne. I opomenite Krstajića da smanji doživljaj sa Vučićem. Nismo svi u SNS, a volimo i navijamo za reprezentaciju. Čestitam i svaki uspeh dalje želim - napisao je Obradović na svom profilu na Tviteru.

Obradović je sada našao da prebrojava krvna zrnca našoj reprezentaciji, sada kada igramo i dišemo kao jedan i kada se zajedno borimo za što bolji plasman.

Krajnje fašistički i sraman potez Boška Obradovića naišao je na osudu drugih korisnika ove društvene mreže.

- Ne seri budalo! Pusti ljude da igraju fudbal. Adem Ljajić je uradio za Srbiju više nego ti sigurno - bio je samo jedan od odgovora na Obradovićev bolestan potez.

#Boško Obradović

#fudbal

#čestitka

'