AKTUELNO

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da predsedniku PGS Saši Jankoviću ne bi bilo dovoljno da zabrani svoje političke protivnike da bi vladao, "on mora da zabrani i narod i istinu".

- Kada je pozivao na Vučićevo ubistvo i streljanje po primeru Čaušeskua, Janković nije tražio zaštitu suda. Sada traži da mu sud utvrdi pravo da može da mrzi i naređuje linčovanje. Licemer koji je kao plaćeni zaštitnik građana maltretirao građane i delio ih po političkoj pripadnosti sada bi da zabrani bavljenje politikom svakom ko ne misli kao on - izjavio je Vulin reagujući na izjavu Saše Jankovića da su pretnje smrću koje on dobija posledica satanizacije političkih protivnika, saopštio je PS.

- On mora da prizna i Kosovo i da pokušaj ubistva Vučića u Srebrenici proglasi za laž. Janković mora da zabrani sećanje na smrt čoveka sa kojim je delio sobu, a to može samo zabranom postojanja i mene i Stefanovića i Vučića, ali pre svega Srbije koja ga na svim izborima šalje u duboku opoziciju. Jankovic bi trebalo da se kandiduje za vlast koju toliko želi po svaku cenu u nekom drugom narodu. Među Srbima može samo da se grči - rekao je Vulin.

#Aleksandar Vulin

#Saša Janković

'