AKTUELNO

Premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević oštro je reagovao na monstruozne pretnje sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću.

- Monstruozne pretnje smrću koje je Danilu Vučiću, starijem sinu našeg predsednika, uputio opozicioni jurišnik Srđan Škoro, nisu ništa drugo do novi besramni napadi na porodicu Vučić. U očima tog ljudskog šljama, Danilov jedini greh je u tome što nosi časno prezime Vučić, i što je jedan pristojan i normalan mladić, vaspitavan da voli svoju Srbiju - naveo je premijer i dodao da očekuje da će državni organi reagovati na pretnje predsednikovom sinu, i da će biti sankcionisani određeni politički i medijski krugovi koji, kako kaže, konstantno crtaju metu Danilu Vučiću.

- Pretnje, fabrikovanje afera i lažnih vesti na račun porodice predsednika Aleksandra Vučića deo su osmišljene strategije u centrima čiji je jedini interes da zaustave dalji razvoj i jačanje Srbije. Izvesni Škoro je samo jedan mali, nebitni izvršilac. Nikada neće uspeti da zaustave Aleksandra Vučića u borbi za Srbiju! - poručio je Vučević.

Autor: Dalibor Stankov