AKTUELNO

Generalni sekretar Vlade Republike Srbije i funkcioner SNS reagovao je na pretnje koje su upućene sinu predsednika Vučića, a koje je izneo opozicioni novinar Srđan Škoro.

- Nije prvi put da se opozicija u Srbiji ponaša prema porodici predsednika Srbije kao prema pokretnim metama. Otac, majka, brat i nažalost, deca predsednika Vučića već godinama su “glineni golubovi” bez bilo kakve zaštite, a današnje kukavičke kletve Srđana Škora upućene Danilu Vučiću, označile su start prave hajke, otvorenog lova na glavu starijeg sina predsednika Vučića.

- Najgore od svega je to što niko nije svestan opasnosti i težine ovakve odvratne izjave, jer, kada jedan od vođa opozicije nešto ovako izjavi, to je onda davanje zelenog svetla svakome ko sedi kući i mašta da “nekoga skrati za glavu”.

- To što je predsednik lično takav čovek da će uvek da istrpi i izdrži ovako nešto, kao i cela njegova porodica, to svima nama ne daje za pravo da ćutimo i da mirno posmatramo, već moramo glasno da osudimo ovakvo ludilo, a državni organi da pokažu da sprovode zakon i da u skladu sa zakonom procesuiraju i Škora i svakog drugog ko bilo kome u Srbiji uputi ovakve monstruozne pretnje - naveo je Nedić u izjavi.

Autor: Dalibor Stankov