AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagram nalogu 'buducnostsrbijeav' u kojem je sumirao radnu nedelju za nama.

- Nedelja za nama bila je puna diplomatskih aktivnosti, važan fokus je bio, i ostaće, na bezbednosnoj situaciji u regionu i jačanju i modernizaciji Vojske Srbije. Otvaranjem železničke obilaznice oko Niša nastavljena je izgradnja nove putne infrastrukture, a poseban ponos i radost donela su deca sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore, koja su došla u Beograd i još jednom pokazala kako se voli Srbija i čuva srpsko ime i prezime - napisao je Vučić i dodao:

Trudimo se da, uprkos nelakim prilikama, kao suverena i nezavisna zemlja, naš brod vodimo u mirnu luku, čuvajući tradicionalna partnerstva i napredujući na evropskom putu, jer smo deo Evrope i nećemo nigde drugo da idemo. Sve to što smo radili i što ćemo tek raditi, u nedeljama i mesecima pred nama, predstavlja našu budućnost.

- Moj posao, kao predsednika Srbije, jeste da vodim zemlju i narod u bolju budućnost. Za tu politiku sam dobio poverenje građana i ja ću svoj posao da nastavim da radim. Živela Srbija! - zaključio je Vučić.

Autor: Marija Radić