AKTUELNO

Građani Vrnjačke Banje su još jednom pokazali snažno poverenje u svog lidera Bobana Đurovića, ukazavši mu podršku za četvrti uzastopni mandat na mestu predsednika opštine.

Ovo poverenje je rezultat godina posvećenog rada i zalaganja za dobrobit svih građana Vrnjačke Banje.

U svojoj izjavi na Instagramu, Đurović je izrazio zahvalnost građanima i odbornicima na ukazanom poverenju.

- Zahvaljujem svim građanima na ukazanoj podršci i poverenju i odbornicima na poverenom četvrtom uzastopnom mandatu za predsednika opštine. Opština Vrnjačka Banja je naša zajednica, naš dom i naš ponos. Zajedničkim naporima, uz međusobno poštovanje i saradnju, stvaraćemo još bolje uslove za život i rad, sa ciljem da svaki pojedinac u našoj opštini oseti benefite našeg rada i zalaganja. Zajedno nastavljamo dalje, snažnije i odlučnije nego ikada - porucio je Đurović.

Đurović je tokom svojih prethodnih mandata pokazao izuzetnu posvećenost unapređenju opštine Vrnjačka Banja. Njegov rad je prepoznatljiv po brojnim projektima koji su doprineli poboljšanju infrastrukture, obrazovanja, zdravstva i turističke ponude. Građani prepoznaju ove napore i veruju da će Đurović nastaviti da vodi opštinu ka još većim uspesima.

Podrška građana je jasno potvrđena i na poslednjim izborima, gde su odbornici ponovo glasali za Đurovića, što dodatno osnažuje njegovu poziciju i omogućava mu da nastavi sa sprovođenjem vizije za budućnost opštine. Ujedinjeni, građani Vrnjačke Banje i njihovo rukovodstvo, kreću dalje ka još svetlijoj budućnosti, vođeni iskusnim i odlučnim liderstvom Bobana Đurovića.

Autor: Dubravka Bošković