AKTUELNO

Bio sam na ulici i Srbiju nikada ne bih odveo tamo, izjavio je u podkastu 'Bez ljutnje, molim' kod novinarke Gordane Uzelac, političar čiji život i dalje intrigira mnoge, Čedomir Jovanović.

- Pre nego što odvedem decu u školu, prošetam pse, pošto imamo i dve mačke, prvo to sredim, pa skuvam kafu Jeleni i sebi, uzmem terapiju koju imam, odvezem klince- rekao je Jovanović.

- Onda me ljudi zovu i prepričavaju šta su pročitali o meni u novinama – rekao je Jovanović.

Ističe da su svi njegovi poslovi van Srbije, dodaje da je u poslu dosta uspešan kao i damu žena dosta pomaže u tome.

Foto: Pink.rs

- Nisam srećan što je to tako, ali ne bih se menjao.

Na pitanje da li bi sebe mogao da vidi da sedi ponovo u Parlamentu, rekao je „teško“.

- Nije to zato što sam ja mnogo iznad bilo koje skupštine, nego što ja ne volim taj svinjac. To nikada nije bilo tako. Za mene je Koštunica uvek bio predsednik Vlade ili države. Ja sam otišao na Tominu inauguraciju - rekao je Jovanović.

Kako kaže, kada je Vučić pobedio na izborima, da je otišao na konsultacije sa njim, dodaje da je smatrao da je to elementarni red koji treba da uradi.

Foto: Pink.rs

- Ja sam bio na ulici i nikada Srbiju ne bih vratio na ulicu – rekao je on.

Gordana Uzelac, zaštitno je lice Pink Televizije godinama, a neprikosnovena novinarka i voditeljka vodiće dva puta mesečno podkast pod nazivom "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC".

Podsetimo, Gordana u svom podkastu razgovara o društveno-političkim temama sa svojim sagovornicima i nema sumnje da će naši čitaoci, ali i gledaoci dobiti odgovore na mnoge aktuelne teme današnjice iz oblasti informative, ali i ispovesti koje će šokirati sve.

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.

Autor: Aleksandra Aras