AKTUELNO

Đorđe Dabović, Zoran Tomić i Nevena Đurić reagovali su na sramne izjave pojedinog dela opozicije kojima je zasmetalo to, što je dr. Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA.

Kaže naš narod da nije bitno šta kaže nego ko kaže. A kaže najgori od najgorih NVO poslušnika, večiti student i ljubitelj spavanja pod stolovima u obeznanjenom stanju da Vlada Orlić nije dobar izbor za šefa srpske službe bezbednosti. Veću pohvalu Vladimir Orlić nije mogao dobiti - napisao je Đorđe Dabović.

Foto: sns.org.rs

Oglasio se Primerak Milivojević, poznata hodajuća opasnost po Srbuju (postavljač lokatora za bombe), a i za kučiće...dok je držao Hokus Pokus pasa lutalica u Kruševcu nije bilo, verovatno od straha jer je svestan da neće moći da rovari više protiv Srbije - takođe je napisao Zoran Tomić.

Foto: Foto/SNS

Evo ga i Đilasov dripac sa svojim tupavim baljezgarijama i to na temu otimanja! On i njegovi su oteli, kožu sa leđa guliti građanima dok su vedrili 🇷🇸. I danas trče kod srbomrzaca u nameri da opet rade isto. Pristali bi ti i da im za bakšiš prazne piksle kako bi se dočepali vlasti! - navela je takođe Nevena Đurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Dubravka Bošković