AKTUELNO

Opozicija se plaši i ne ide joj u prilog da mi izađemo sa listom na beogradske izbore, tvrdi Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Beli Preletačević.

-Svi se plaše, a ja sam lepo rekao opoziciji: Kažite otvoreno, zinulo nam je d... za tvoje glasove. Da je neko izašao i to rekao čestitao bih mu i odmah povukao svoju kandidaturu bez ikakvih problema. Jel moguće da jedan normalan momak hoće da se kandiduje i ti mu ne daš – kaže Luka Maksimović.

Maksimović otkriva da je koalicioni partner Dragana Đilasa, Saša Janković, u vreme izborne kampanje iz straha od izbornih rezultata tražio od njega da odustane od kandidature.

-Janković je došao kod mene u kafanu da se dogovori sa nama. Ja sam odbio da se vidim sa njim. Prilepak je seo da priča sa njim i on je krenuo sa pričom: „vidite drugari ne znam zašto bi se kandidovali kada ćete uzeti samo jedan odsto, nije u redu“. Mi smo rekli, ok mi imamo svoje pravo i mi ćemo da se kandidujemo. A on je rekao: „Znam, ali jedan posto vam ništa ne znači“ – rekao je Maksimović i dodao:

- On je već tada naslutio da je to daleko više od jedan odsto, a ne da je skoro deset. Iznenađenje nakon predsedničkih izbora, tj. taj trenutak proglašenja izbornih rezultata mislim da njima menja potpuni stav o onome kakvu snagu nosimo mi. Beli je prešišao sve njih skoro duplo. Oni su mislili da ću ja podići izlaznost za samo par odsto, a u ovom trenutku znajući da sam 13 odsto imao u Beogradu, velika sam im pretnja da ću da im oduzmem glasove – zaključio je Maksimović.

#Dragan Đilas

#Izbori

#Luka Maksimović

#Saša Janković

'