AKTUELNO

Celo izdanje opozicionih novina Danas u službi slabljenja naše države u najtežim trenucima. Prvo na naslovnoj strani pozivaju da se podrži inicijativa za smenu predsednika Vučica.

Inicijativa koja naravno nema nikakve sanše za uspeh, ali joj to i nije cilj. Smisao je da se takvom inicijativom da municija sarajevskim i drugim medijima koji će to odmah preneti, kako bi se deliegitimosao Vučić u Ujedinjenim nacijama dok se bori za čast i obraz našeg naroda i da se može provuci rečenica - Ma šta ovde Vučić priča protiv genocida, a Srbi ga zbog toga ne žele za predsednika.

Zatim ide tekst o “diskriminaciji” Bošnjaka u Pazaru, jer je samo jedan navodno primljen na obuku za pripadnika vatrogasne jedinice, a čak i ako je istina, to se u svakoj državi događa i sankcioniše, ali Srbija ne diskriminiše narode nikada, za razliku od recimo Hrvatske gde je uslov za formiranje sadašnje vlade upravo bilo to da u vladi ne sme da bude Srba!

I treće, šlag na tortu, intervju sa preminulim autonomašem Živanom Berisavljevićem koji govori o “etnogenocidnoj politici Miloševića”.

Opet da se podvuče da su Srbi genocidni narod.

Dakle cela novina u funkciji slabljenja naše države i davanja municije onima koji žele da nas upravo proglase za genocidni narod.

I gle čuda, ovaj polsednji tekst, intervju, radio je Nedim Sejdinović, najbolji prijatelj i urednik Dinka Gruhonjića. Mnogo slucajnosti za jedni izdanje opozicionih novina.

Autor: