AKTUELNO

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja obratila se preko svog Instagram profila Savu Manojloviću.

- Sava Manojlović, kukavica i Rokfelerov plaćenik, polazi valjda od sebe, pa računa da ako je on strani plaćenik, onda su to i drugi. Aleksandar Vučić nikada, ali nikada, nije uzeo ni dinara od Klintona i Blera. Sava Manojlović je izrekao gnusne laži i ukoliko ovako nešto dokaže, Aleksandar Vučić je već u nekoliko navrata sam rekao da, u tom slučaju, više neće biti predsednik Srbije.

- Dok se Aleksandar Vučić bori za svoju zemlju, za Srbiju i građane Srbije, dok vodi bitku u Ujedinjenim nacijama, Sava se osilio da masno laže.

- Rokfelerov plaćenik, kome su kanalizacija i ambrozija bitniji od Kosova i Metohije, izmišlja gnusne laži, a ne sme u duel.

- Pobegao je Sava sa TV duela na RTS-u i od mene i od Milenka Jovanova, bedna kukavica.Pozivam te Savo Manojloviću na duel, u bilo kom formatu, na bilo kojoj televiziji, vidim da tajkunske N1 i Nova S najvise voliš. Ne budi Savo kukavica da opet pobegneš od TV duela, pozivam te, bilo gde i bilo kada - napisala je Biljana.

Autor: