AKTUELNO

Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin sa svojim saborcima iz Srpske napredne stranke izlazi na beogradske izbore, poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić.

On je istakao da su kandidati Pokret socijalista na listi okupljenoj oko SNS-a Vladimir Trajković 1987. godište, diplomirani ekonomista, koji je obavljao funkcije zamenika predsednika Skupštine opštine Grocka i odbornika u Skupštini opštine Grocka i Miroslav Marinović 1984. godište, diolomirani inženjer informacionih tehnologija koji je u dva mandata obavljao funkciju člana veća za socijalnu politiku u Gradskoj opštini Zvezadara.

- Mi iz Pokreta socijalista molimo sve one koji žive u Beogradu da daju podršku gradskoj listi koju čine SNS i koalicioni partneri. Naš cilj je da nastavimo razvoj Beograda, ali isto tako i da ga sačuvamo od Đilasovaca koji bi da lomeći Beograd, uz pomoć stranaca, slome i našu Srbiju - naveo je Ilić i dodao:

Ne smemo dozvoliti Đilasovcima novi 5. oktobar, ne smemo da dozvolimo da nas, Srbe, ponižavaju i dele na one iz kruga dvojke i na ostale, glupe i krezube, ne smemo dozvoliti da nas Srbe Đilasovci okupljeni oko prljavog novca i stranaca podele na one koji su rođeni u Beogradu i one koji su odnekud došli u Beograd zato što je naša prestonica dovoljno velika i otvorena za sve koji vole Srbiju i njen glavni grad.

- Samo pobeda liste SNS-a sa koalicionim partnerima u Beogradu garantuje i očuvanje nezavisne Srbije. Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju - istakao je Ilić.

Autor: