AKTUELNO

Biljana Pantić Pilja, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekla je da kad Bora Novaković priča o nečijoj sposobnosti i kvalifikaciji, koji je jedino sposoban i kvalifikovan za krađu, onda je to vrhunac licemerja.

- Za razliku od Bore Novakovića koji je u istoriji Novog Sada ostao upamćen kao najveći lopov i kriminalac, Miloš Vučević, koji je tri puta biran za gradonačelnika Novog Sada, ostao je upamćen kao najsposobniji i najbolji gradonačelnik u istoriji Grada - kazala je ona i dodala:

- Za razliku od Bore Solunca koji je pokrao jedan ceo bulevar od Novosađana, Miloš Vučević je od Novog Sada napravio prestonicu kulture i omladine.

Prema njenim rečima, Miloš Vučević je doveo nove investicije i otvorio nova radna mesta za svoje Novosađane, o tome svedoče i neke od otvorenih fabrika Kontinental, Aptiv, Lir, fabrika čokolade.

- Za vreme Miloša Vučevića, Novi Sad je postao IT centar, otvoren je Naučno-tehnološki park, institut Biosens - rekla je Pantić Pilja i dodala:

- Iza Miloša Vučevića su ostale investicije i nova radna mesta, dok je iza Bore ostala pustoš i Borini puni džepovi.

- Miloša Vučevića kvalifikuje čast, sposobnost i patriotizam. Sve ono što je strano Bori Novakoviću - istakla je ona i dodala:

- Miloša Vučevića kvalifikuje to što mu je Srbija i građani Srbije na prvom mestu.

Sigurna sam da će Miloš Vučević, dok bude sledio politiku Aleksandra Vučića, biti dosledan mesta premijera Srbije - zaključuje Pantić Pilja.