AKTUELNO

Kao opareni, skočili su i kusi i repati, kako sami sebe nazivaju, Đilasovi službenici, kada su čuli da je predlog za predsednicu Narodne skupštine Ana Brnabić, rekla je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- I uz niz uvreda, kakve samo njihov pogan jezik i još poganiji obraz može da izusti, dodali su i niz laži kojima nastavljaju sa kriminalizacijom i dehumanizacijom predsednika Vučića, izmišljajući i rečenice koje nije izgovorio - rekla je Nikolić i dodala:

- I kada jedan Aleksić, lopina iz Trstenika, Milivojević, NATO lokator i Grbović, kmet stranaca, a svi Đilasovi poslušnici, govore o besprizornosti, a da je prethodno nisu potražili ispred ogledala, onda je svima jasno o kakvim se barabama tu radi.

- Zaboravljaju da ih nije teško podsetiti da se baš oni nalaze u vrhu liste tajkuna čijim interesima bespogovorno služe. U vrhu liste nasilnika i lopova, a koju okuplja najveći od njih, i lopov i nasilnik - kaže Nikolić.

Kako navodi, nema sumnje da će Ana Brnabić voditi Narodnu skupštinu, jednako kako je do sada vodila Vladu, uspešno i borbeno, rame uz rame sa predsednikom.

- Nema sumnje, jer je narod jasno poručio da želi politiku koju personifikuje predsednik Vučić i da isključivo ta politika Srbiju gura napred - ističe i dodaje:

- A to ih, definitivno, najviše boli!

Autor: