AKTUELNO

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, govoreći o političkoj situaciji u Beogradu kaže da ako izbori budu ponovljeni, to će biti još jedan prilog tezi da smo ''Lud narod''.

Jovanović je rekao da kao da je malo što smo lomili vratove u jednoj izbornoj kampanji, sad to treba opet da radimo.

- Zbog čega? Da li će Đilas da ide kod Vučića na konsultacije, mene lično ne interesuje, samo ne znam šta se promenilo. Je li to neki drugi Vučić u odnosu na onog kod kojeg je trčao pre nego što ga je bilo ko pozvao posle prošlih izbora - naveo je Jovanović za Pink.

Kako je rekao, nema razumevanje za maltretiranje ljudi.

- I ovako imamo dovoljno dokaza za to što je Rašković rekao davno, da je ovoj zemlji potreban elementarni politički dogovor - ocenio je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Upitan koje je rešenje kaže da ako nastavimo sami sebe da urnišemo, onda će zmajevi, koji su se sad pojavili, samo ostati u politici i dodao da je politika ozbiljan posao u kojem postoji neki red.

Govoreći o članovima pokreta ''Mi - Glas iz naroda'' kaže da su oni svesni kakve gluposti govore, a da su toliko licemerni da ih baš briga jer je to način da oni dođu do 5-10 odsto ljudi koji su, nakon svega što se desilo u ovoj zemlji, ostali bez mozga.