AKTUELNO

Andrija Jorgić, direktor Borbe, govoreći o razdoru u pokretu "Mi Glas iz naroda" kaže da mu se čini da oni sada imaju taktiku, da su se zbog toga i podelili, te da iz svega žele da izađu čistog obraza.

Jorgić je rekao da sve čine da ne bi svoje birače izneverili, jer im oni nisu dali poverenje da bismo išli na nove izbore.

- Da ne bi ušli sa bilo kim, pocepali su se, naravno, neprirodno je da uz Nestorovića budu dvojica, a ovamo petorica, pa on je napravio pokret. Nestorović je bio prepoznatljivo lice - kazao je Jorgić za Novo jutro Jovane Jeremić na TV Pink.

Jorgić je kazao da su prošli ispod radara, a da sada, nakon što su dobili poverenje građana, dolazi do hermetičkog otvaranja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Vučićević, direktorka Studija B, rekla je da je bilo zanimljivo sve to posmatrati, jer je jedna informacija dolazila ujutru, a posle potpuno drugačija.

- Onda je sve u dozi dobrog špijunskog filma - ocenila je Vučićević i dodala da niko od ljudi koji su sa Nestorovićem niti je poznat, niti ga je javnost prepoznala.

Vučićević je ocenila da sve oko pokreta sada neozbiljno izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdana Jevtić, novinarka Informera, osvrnula se na izjavu Antonijevića da se deca leče porukama i da se ništa ne ulaže u zdravstvo.

- To je neverovatna laž, samo tokom prošle godine izdvojeno je 72 miliona evra za lečenje retkih bolesti, za našu decu - kazala je Jevtić.

Kako je dodala, nikada toliko novca nije izdvojeno za našu decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučićević se nadovezala istakavši da je on toliko izjava dao, da je sve bilo za to da se uzmu kokice i da se posmatra.