AKTUELNO

Biljana Pantić Pilja, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se novim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Danas se Aleksandar Vučić priprema da govori o teroru Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji nad srpskim narodom na sednici Saveta bezbednosti UN.

Isto tako, danas se politički pajaci iz opozicije, Marinika Tepić, Pavle Grbović i Radomir Lazović obraćaju u Evropskom parlamentu i traže sankcije za svoju zemlju.

Kada pomislite da su plaćenici Dragana Đilasa dotakli dno, uverite se da mogu još dublje da padnu.

Oni ne biraju sredstva u svojoj mržnji prema Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji, sve zarad dolaska na vlast i to po svaku cenu.

Isti ljudi, koji su iskoristili strašnu tragediju koja je zadesila našu zemlju u maju 2023. godine u političke svrhe, danas traže da Viola fon Kramon, osvedočena mrziteljka svega srpskog, pomogne u donošenju rezolucije protiv Srbije.

Imali su danas priliku ovi nesrećnici iz opozicije da urade nešto za Srbiju.

Da dignu svoj glas i pitaju Violu i ostale evroposlanike zašto dozvoljavaju teror nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji. Ili da pitaju zašto su dozvolili Kurtiju da šalje policiju sa dugim cevima u srpske sredine.

Ništa od toga nisu pitali već su pljunuli na svoju državu samo radi ličnog interesa.

Pokazali su da ih nije briga za građane Srbije već samo za svoje džepove i svoje mentore, utrkujući se ko će veći kamen da baci i veću laž da izgovori protiv svoje zemlje.

Zato su i izgubili izbore. Zato im građani Srbije nikada neće dati da dođu na vlast.

Dok se Aleksandar Vučić bori za svoj narod, politički lešinari iz opozicije su pokazali svima da im je bitniji lični interes od interesa naše Srbije.